sildenafil

Sindenafil

Sildenafil, aktivni sastojak koji se nalazi u lekovima poput Viagre i Kamagre, utiče na penis na nekoliko načina:

  1. Povećanje protoka krvi: Sildenafil deluje tako što opušta krvne sudove u penisu. To povećava protok krvi u penis tokom seksualne stimulacije, što olakšava postizanje i održavanje erekcije.
  2. Potpora erektilnoj funkciji: Kod muškaraca koji imaju problema sa erekcijom, sildenafil može pomoći poboljšanju erektilne funkcije tako što olakšava punjenje krvi u penisu i time omogućava čvršću erekciju.
  3. Vreme dejstva: Sildenafil deluje tako što blokira enzim koji obično razgrađuje hemikaliju odgovornu za širenje krvnih sudova u penisu. To može produžiti efekte seksualnog uzbuđenja i pomoći muškarcima da održe erekciju tokom seksualnog odnosa.

Kako deluje Sindenafil

Sildenafil je lek koji se često koristi za lečenje erektilne disfunkcije. Deluje tako što pomaže opuštanju krvnih sudova u penisu, omogućavajući povećan dotok krvi u tu regiju tokom seksualne stimulacije. To može rezultirati boljom i održivom erekcijom.

Tražite Sildenafil u Novom Sadu i Srbiji? Pronađite najbolju online apoteku za Sildenafil i druge preparate za erektilnu disfunkciju uz brzu dostavu i povoljne cene.

Sildenafil je prvi put pušten u prodaju od strane kompanije Pfizer 1998. godine. Od tada je postao jedan od najpoznatijih lekova za tretman erektilne disfunkcije i široko se koristi širom sveta.

Sildenafil je prva aktivna supstanca koja je razvijena za lečenje erektilne disfunkcije. Osim pod imenom sildenafil, možda ga prepoznaješ pod popularnim trgovačkim imenom Viagra. Ovaj lek je postao izuzetno popularan od svog pojavljivanja na tržištu zbog svoje efikasnosti u poboljšanju seksualne funkcije kod muškaraca.