Česta Pitanja (FAQ)

Koji su najpopularniji proizvodi za potenciju koje nudite?

Naši najpopularniji proizvodi uključuju Kamagra gel, Viagra tablete, Macun med kesice i Lovegra gel za žene. Svi proizvodi su pažljivo odabrani kako bi se osigurala njihova efikasnost i sigurnost.

Da li su vaši proizvodi bezbedni za upotrebu?

Da, svi naši proizvodi su 100% originalni i dolaze u originalnom pakovanju sa hologramom. Preporučujemo da se pre upotrebe bilo kog proizvoda posavetujete sa svojim lekarom, posebno ako imate postojeće zdravstvene probleme ili uzimate druge lekove.

Koji su troškovi isporuke u Srbiju?

Troškovi isporuke zavise od količine i obima porudžbine. Standardna isporuka je obično nekoliko stotina dinara, dok brza dostava preko privatnog dobavljača može koštati dodatno. Prilikom naručivanja pouzećem nastaju dodatne naknade koje se plaćaju prilikom preuzimanja paketa.

Kako mogu naručiti proizvode?

Proizvode možete naručiti direktno sa našeg sajta dodavanjem u korpu i praćenjem uputstava za kupovinu. Takođe možete naručiti putem telefona ili SMS-a na +381-61-1400-484.

Koliko traje dostava?

Dostava obično traje 1-2 radna dana za porudžbine unutar Srbije. Za porudžbine koje prelaze 4000 RSD, dostava je besplatna.

Da li je dostava diskretna?

Da, vaša privatnost nam je veoma važna. Svi proizvodi se šalju u neutralnim i diskretnim pakovanjima bez naznaka o sadržaju.

Kako mogu da platim?

Prihvatamo različite metode plaćanja uključujući gotovinu pri isporuci, bankovne transfere i online plaćanje putem kartica.

Kako mogu dobiti bolje informacije o određenom proizvodu?

Svaki proizvod dolazi sa umetkom za pakovanje koji sadrži korisnički priručnik i upozorenja. Takođe možete pronaći detaljne informacije na našem sajtu ili nas direktno kontaktirati za dodatne informacije.

Da li su tablete za potenciju pogodne za sve?

Generalno da, ali je važno da budete svesni sopstvenog zdravlja. Preporučujemo da se posavetujete sa lekarom, posebno ako imate postojeće zdravstvene probleme. Najveća grupa korisnika ovih proizvoda su muškarci starosti između 40 i 80 godina.

Star sam – mogu li i dalje koristiti proizvode za potenciju?

Da, ali je važno da se pre upotrebe posavetujete sa lekarom kako biste se uverili da je vaše srce dovoljno jako za upotrebu ovih proizvoda.

Zašto da kupujem na Internetu – kad mogu da odem u apoteku iza ugla?

Kupovina putem interneta omogućava vam diskreciju i niže cene bez potrebe za posetom lekaru ili apoteci. Sve kupovine su anonimne i diskretne, a troškovi su često niži nego u lokalnim apotekama.

Postoje li posebne ponude na potencijanovisad.com?

Da, povremeno nudimo popuste na određene proizvode. Preporučujemo da povremeno posetite naš sajt kako biste bili informisani o najnovijim ponudama.

Koji su neželjeni efekti?

Neželjeni efekti mogu uključivati srčane probleme, mučninu, vrtoglavicu, poremećaje cirkulacije ili povišen krvni pritisak. Preporučujemo da se pre upotrebe posavetujete sa lekarom, posebno ako imate medicinsku istoriju.

Šta znači unositi oralno?

Unositi oralno znači da se neki proizvod ili supstanca uzima putem usta, obično gutanjem ili resorpcijom kroz usnu šupljinu. Ovo je uobičajen način konzumiranja hrane, pića, lekova i drugih supstanci.

Šta da radim ako imam neželjeni efekat?

Ako primetite neželjene efekte, odmah posetite lekara kako biste izbegli ozbiljne posledice. Većina neželjenih efekata je privremena i nestaje sama od sebe.

Kako tačno funkcionišu svi ti „čudotvorni lekovi“?

Ovi proizvodi povećavaju protok krvi u penis, što omogućava postizanje i održavanje erekcije. Efekat obično traje 1-2 sata, omogućavajući više seksualnih odnosa u tom periodu.

Šta se događa ako erekcija traje duže od navedenog vremena?

Ako erekcija traje duže od 4 sata, odmah se obratite lekaru kako biste izbegli ozbiljne zdravstvene probleme.

Mogu li progutati nekoliko tableta odjednom?

Ne preporučujemo uzimanje više od preporučene doze. Uvek uzimajte samo jednu tabletu i čekajte najmanje 24 sata pre uzimanja sledeće.

Postoji li tako nešto i za žene?

Da, proizvodi poput Lovegra gela su namenjeni ženama za povećanje seksualne želje. Muškarci ne bi trebalo da koriste ove proizvode i obrnuto.

Kako da potrošim ova sredstva?

Najbolje je piti puno vode tokom i nakon uzimanja. Izbegavajte alkohol pre i tokom upotrebe lekova za potenciju.

Nešto je pošlo po zlu sa mojom porudžbinom?

Ako imate problema sa porudžbinom, kontaktirajte nas direktno kako bismo rešili problem.

Ako sam nezadovoljan, da li ću dobiti novac nazad?

Možete vratiti novac pod određenim uslovima. Otvoreni proizvodi ne mogu se vratiti iz higijenskih i sigurnosnih razloga. Ako ste nezadovoljni, kontaktirajte nas za dalje instrukcije.

© 2024 Potencija Novi Sad. Sva prava zadržana.